Detail foto groot

Locatie Het Kristal

Stadsdeel: Noordoost

Het Kristal is een bijzonder gebouw in het hart van de nieuwe wijk Zuidbroek in Apeldoorn.

In het Kristal is er dagbesteding voor ouderen en mensen met of zonder een beperking. De medewerkers die deze activiteiten begeleiden hebben veel ervaring met de ouder wordende doelgroep waarbij men zich richt op het activeren, signaleren en waar nodig doorverwijzen. Daarnaast is er expertise aanwezig over de verstandelijk gehandicapte doelgroep.

In het Kristal bieden wij iedere doordeweekse dag van 10.00 tot 14.00 uur dagbesteding aan. In een gezellige huiselijke sfeer kunt u rustig genieten van een kopje koffie of een warme maaltijd. Daarnaast bieden wij ook andere activiteiten aan, zoals rummikub spelen, sjoelen, geheugenfitness, schaken, dammen en darten. Als u het leuk vindt kunnen we ook creatieve activiteiten aanbieden of u kunt samen wandelen met één van onze vrijwilligers. Een kopje koffie kost €0,50 en een warme maaltijd is €5,-.

U kunt zich via dit telefoonnummer opgeven voor een warme maaltijd of bellen als u vragen heeft over de activiteiten: 06-519 65 165

Contactpersoon: Theo Hurenkamp -  theo.hurenkamp@de-passerel.nl

 

Betrokken organisaties: Klein Geluk en De Passerel

 

 

Betrokken organisaties De Zorgmensen, Stichting De Passerel

 

Agenda

ochtend

middag

avond

maandag

Huiskameractiviteiten
10.00-14.00
We starten met koffie drinken op de ontmoetingsplek, daarna spelen we Rummikub. Aansluitend eten we samen een warme maaltijd: Brasserie Briljant maakt iedere dag een heerlijke gezonde warme maaltijd. U kunt zich het beste een week van te voren opgeven via het telefoonnummer: 06-519 65 165. Ook kunt u een stempelkaart voor de hele week aanschaffen.

dinsdag

Huiskameractiviteiten
10.00-14.00
Koffieochtend en geheugentraining met bordspellen. U kunt ook gebruiken maken van de braintrainer. Dit is een computer waarop u allerlei spellen kunt uit proberen. Aansluitend eten we gezamenlijk een warme maaltijd.

woensdag

Huiskameractiviteiten
10.00-14.00
Koffieochtend, sjoelen, schaken, dammen en darten. Aansluitend eten we gezamenlijk een warme maaltijd.

donderdag

Huiskameractiviteiten
10.00-14.00
Koffieochtend en geheugenfitness met de braintrainer: Tijdens de geheugenfitness trainen we samen de hersenen door uitdagende spellen en door vragen aan elkaar te stellen. U kunt ook gebruiken maken van de braintrainer. Dit is een computer waarop u allerlei spellen kunt uit proberen. Aansluitend eten we gezamenlijk een warme maaltijd.

vrijdag

Huiskameractiviteiten
10.00-14.00
Koffieochtend en praatgroep. We nemen dan samen het laatste nieuws van de kranten door. Aansluitend eten we samen een warme maaltijd. We organiseren een hobby bijeenkomst waarbij bezoekers hun hobby kunnen presenteren aan belangstellenden.

zaterdag

zondag